Nieuws en Updates

Wij bij Culturele Werken zitten niet stil al lijkt het soms wat rustig te zijn. Hierbij een aantal updates en nieuwtjes.

Montmartre op de Heuvel

Allereerst nieuws aan het front van Montmartre op de Heuvel. De inschrijving voor standhouders en de zoektocht naar artiesten en kunstenaars zijn inmiddels gestart. De theatermensen zijn al aan het bedenken wat ze gaan doen en hoe ze het gaan doen. Sponsoring is noodzakelijk voor evenementen als dit dus ook hier zijn wij mee aan de slag.

Muziek!

Vanuit het Floralia Park zijn wij dit jaar wederom benaderd voor het plannen van een aantal muzikale avonden; Floralia’s Zinderende Zomeravonden. Hier zijn al diverse artiesten voor geboekt en benaderd. Enkele namen: Hans Ligtenberg, In2Fout, Alexander Franken, Skinansie en Wim Florack. Jullie horen hier nog meer van!

Floralia heeft ons ook benaderd voor de Lazy Sunday Afternoons. Leo de Jager, die dit evenement in de afgelopen jaren succesvol organiseerde, heeft aangegeven dit evenement over te willen dragen en wij zijn hier uiteraard toe bereid. Hiervoor hebben wij inmiddels al een aantal acts benaderd en geboekt: Rensz Gorisse, Theo van Drunen en Herrie’s Gang. Natuurlijk horen jullie ook hierover later meer.

Nieuw: Agenda

Om de evenementen wat makkelijker te kunnen vinden op datum en tijd hebben wij een agenda toegevoegd aan onze website. Bovenin het menu vindt u de optie. Klik er eens op zou ik zeggen. Alle geplande datums staan erin maar nog niet alle datums zijn al ingevuld met de acts zelf. Dit gebeurt gaandeweg in de komende weken zodra we de benodigde informatie van alle artiesten en evenementen hebben ontvangen.

Literair

Ook op literair vlak zijn er bewegingen. WoordDingen begint zich weer te roeren en Tabeeh, Literair Café gaat gestaag door.

Nieuw: WoordDingen

De organisatie van WoordDingen is benaderd door een locatie in Breda met de vraag of we daar een aantal podia willen organiseren. Wij gaan ons hier natuurlijk over beraden (ja, we hebben er wel zin in, we weten alleen nog niet hoe of wat) maar sowieso komen er evenementen van WoordDingen aan.

Tabeeh, Literair Café

De afgelopen maanden zijn er een aantal uitzendingen geweest van Tabeeh, Literair Café (T,LC). We hebben leuke reacties mogen ontvangen van luisteraars via de ORTS en van mensen die de opnames hebben teruggeluisterd. We gaan nog een paar opnames maken maar we gaan ook wat sleutelen aan het format. Hierover zullen we in het radioprogramma zelf meer informatie geven.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: