Stichting Culturele Werken

Stichting Culturele Werken organiseert culturele en literaire evenementen en biedt ondersteuning bij soortgelijke evenementen. Daarnaast heeft de stichting zich als doel gesteld om de culturele beleving in Oosterhout te promoten. Dit alles in de breedste zin van het woord.

Wij hebben de stichting opgericht om diverse, individuele, evenementen in onder te brengen en om de ondersteunende activiteiten onder de aandacht te kunnen brengen.

Stichting Culturele Werken heeft geen winstoogmerk en werkt voornamelijk met vrijwilligers voor het organiseren en realiseren van haar evenementen. Daarnaast wil zij graag samenwerken met andere organisaties in Oosterhout bij het tot stand brengen van haar eigen producties of het verlenen van ondersteuning en hand- en spandiensten bij de producties van derden.

Culturele Werken heeft haar focus op Oosterhout (en nabije omgeving) maar voelt zich niet gebonden om alleen lokale of regionale activiteiten te organiseren. Wij werken voor tal van organisaties in Nederland.

%d bloggers liken dit: