Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

2021

Inmiddels ligt 2020 alweer een paar weken achter ons en zijn we in 2021 aanbeland. Corona speelt ons nog steeds parten, vooral onzekerheid over mogelijkheden en maatregelen. Gelukkig zijn onze evenementen pas later in het jaar gepland of geprojecteerd. Wellicht zijn er dan juist wel meer mogelijkheden en is er weer ruimte om evenementen te organiseren waarbij er minder krampachtig omgegaan hoeft te worden met zaken als afstand, aantallen bezoekers en andere beperkingen.

We hebben ondanks alles 2020 toch weten af te sluiten met wat activiteiten. De Zinderende Zomeravonden bij Floralia waren weer succesvol te noemen en als stichting hebben we ook het initiatief kunnen ondersteunen van De Eetkamer van Oosterheide om eenzame mensen een hart onder de riem te steken in de laatst weken van 2020 en de eerste weken van 2021.

Maar wat gaan we in 2021 doen? Allereerst willen we natuurlijk Montmartre op de Heuvel organiseren. Hierbij zijn wel een paar kanttekeningen. Allereerst, welke maatregelen gelden er nog in juni? Daarnaast ligt het in de planning van de gemeente om de Heuvel opnieuw in te richten qua bestrating en objecten op de Heuvel. Hiervoor worden we op de hoogte gehouden natuurlijk maar het is nog allerminst zeker of Montmartre door kan gaan en zo ja, in welke vorm.

Daarnaast hebben we wat evenementen op de plank waarvan het de vraag is of deze georganiseerd kunnen worden. Simpelweg gezegd, hebben we voldoende handjes om een en ander uit te voeren. Hiervoor zoeken we enthousiaste vrijwilligers. Vacatures voor deze evenementen komen vanzelf op de site en in de sociale media.

Voor nu rest ons weinig anders dan nauwlettend de ontwikkelingen in de gaten te houden die ons parten zouden kunnen spelen. We gaan echter uit van mogelijkheden, niet van onmogelijkheden.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: