Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Tabeeh, Literair Café, de ORTS afleveringen

uw presentatoren van dienst, Danny Sondak(r) en Walther Ligtvoet
Uw presentatoren van dienst: Walther Ligtvoet (l) en Danny Sondak

Culturele Werken gaat samen met lokale omroep ORTS een literair radioprogramma maken; Tabeeh, Literair Café.

Het programma wordt gepresenteerd door boekverkoper Danny Sondak en schrijver/dichter Walther Ligtvoet. Vanaf 1 oktober 2019 zijn zij maandelijks te beluisteren op de eerste dinsdagavond van de maand van zeven tot acht.

Tabeeh Literair Café is een praatprogramma over literaire zaken in de breedste zin van het woord want wat is nu eenmaal literatuur (niet dat we die discussie gaan voeren in het programma). Niet enkel boeken maar het gehele boekenwereldje komt aan bod. Van auteurs tot organisatoren van (literaire) podia, van uitgevers en redacteuren tot bevlogen lezers. Maandelijks zullen Danny en Walther twee mensen ontvangen die zij in hun programma zullen gaan bevragen over hun werk, hun passies, hun leven en hun kijk op het gebeuren in de wereld van proza, poëzie, monologen en alles wat erbij komt kijken.

De uitzendingen zullen te beluisteren zijn via de kanalen van de zender en is na afloop terug te luisteren via ‘Radio gemist‘ van de ORTS of gewoon hier op deze site en pagina in de zijbalk.

De uitzendingen zijn dit seizoen ingepland op de volgende datums (klik op de data die al zijn geweest om uitzendingen terug te luisteren):

%d bloggers liken dit: