Montmartre op de Heuvel geannuleerd!

Beste mensen,

In de afgelopen dagen hebben wij contact gehad met de gemeente Oosterhout en hebben we nauwlettend de nieuwe maatregelingen rondom de corona uitbraak in de gaten gehouden.

In goed overleg is besloten deze editie van Montmartre op de Heuvel te verplaatsen naar 2021. We vinden het ontzettend jammer, maar zijn van mening dat uw en onze gezondheid voorop staat. De markt zou plaatsvinden net nadat deze huidige reeks maatregelen zou aflopen, maar niemand is er zeker van dat het hierna veilig genoeg is zo’n evenement met veel mensen door te laten gaan.

Wij hopen op uw begrip en gaan met goede moed en veel enthousiasme aan de slag om volgend jaar een mooi event neer te zetten!

Heeft u al een kraam gehuurd voor onze markt? Dan hebben wij via de mail al contact met u opgenomen. Omdat de annulering door het coronavirus is veroorzaakt, krijgt u uw geld natuurlijk teruggestort.

Binnenkort maken wij meer bekend over de nieuwe datum. Voor nu veel kracht gewenst in deze tijden! Wij hopen in 2021 samen met u weer van dit gezellige evenement te kunnen genieten!

Team Montmartre op de Heuvel

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: