Informatie n.a.v. het coronavirus (COVID-19) (23 juni geüpdatet)

23 juni

Door de versoepelingen zijn er weer wat mogelijkheden om kleinschalige optredens te organiseren. Hou de evenementenagenda in de gaten voor komende evenementen.

11 juni

Inmiddels zijn er verruimingen in de regels en sommige locaties gaan weer langzaam open. Als stichting kijken we nu naar wat we wel en niet kunnen (en willen) doen binnen de beperkingen die er nog steeds gelden. De komende tijd gaan we ook een aantal zaken uitwerken die we voorheen op de planken hadden liggen. Je moet dan denken aan evenementen waarvoor we nog geen locaties, middelen en mogelijkheden hadden. Inmiddels zijn daar wel wat veranderingen in gekomen. Hierover horen jullie binnenkort meer.

21 april

De maatregelen die door het kabinet zijn aangekondigd op deze 21e april houden in dat vrijwel al onze evenementen geen doorgang kunnen vinden. Met pijn in ons hart hebben we naast Montmarte op de Heuvel ook Floralia’s Zinderende Zomeravonden en de Lazy Sunday Afternoons moeten afgelasten. Op een later tijdstip zullen we bekijken wat er nog mogelijk is maar voor nu houdt het in dat ons evenementenseizoen afgelopen is. Tabeeh, Literair Café blijft wel doorgaan, zij het met aanpassingen.

Laten we voor nu vooral elkaar steunen en samen zorgen dat we sterker deze tijd door komen.

18 maart

Het zijn bijzondere tijden. Vele evenementen gaan niet door en het is onduidelijk hoe lang dit nog gaat duren.

Vanwege de maatregelen die tot 1 juni gelden zijn er twee optredens geannuleerd van het programma van A Lazy Sunday Afternoon. Zie ook de evenementenagenda voor meer informatie.

Wij houden de ontwikkelingen natuurlijk nauw in de gaten. Indien de situatie niet wijzigt, zijn wij genoodzaakt om meerdere evenementen te verzetten of te annuleren.

Het is nog gissen hoe de stand van zaken na 1 juni zullen zijn maar wij houden u uiteraard op de hoogte wat deze eventueel betekenen voor onze evenementen.

Laten we voor nu vooral elkaar steunen en samen zorgen dat we sterker deze tijd door komen.

%d bloggers liken dit: